mandag den 8. oktober 2012

The Mat.....Jeg forudbestilte for noget tid siden den nye "The Mat" i England og for små 14 dage siden kom den. Jeg brugte den til udruling af fondanten til min Svigerfar's havekage og den er genial - ikke mindst fordi der er fortrykt hvor stor fondanten skal være - så man er ikke i tvivl.  Og man kan rulle den dejlig tynd.I kan se her hvordan den virker.Jeg har købt min HER

2 kommentarer:

 1. Åh, jeg skulle have ventet med at købe min. Det er smart med det der er trykt på den, og så er man heller ikke i tvivl om, hvilke sider man skal bruge. Det er jeg nemlig meget i tvivl om, synes det er svært at se forskel på den blanke og den matte side på min. Så den bliver desværre ikke brugt så meget. Men det kommer forhåbentligt en dag, hvor jeg har rigtig god tid til at eksperimentere lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi... jeg er godt nok heller ikke ked af at jeg ventede - heldigvis var de "udgået" herhjemme da jeg endlig besluttede mig for at ville have en og ja så måtte jeg jo vente ikk... Jeg faldt helt tilfældigvis over linket til den engelske hjemmeside hvor jeg kunne forudbestille den nye type og wupti så lå den i min kurv. Den er super super god og den er meget tydelig mærket med hvad der er op og ned (i hjørnerne)
   Hvem ved måske du kan være heldig at sælge den du har og så købe en ny ;-)

   Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...