fredag den 5. oktober 2012

Jeg glæder mig....

bare så meget til næste weekend...  Der har mine svigerforældre guldbryllup..

Jeg glæder mig både til festen, det som skal ske, men også til jeg skal lave Guldbryllupskagen. Jeg har udfordret mig selv og håber vireklig bare at denne kage bliver min flotteste kage til dato... så må vi se om det holder eller om alt bare går GALT (uhhh det frygter jeg vireklig)

Men jeg skal lave en kage som jeg har drømt om længe så håber det kommer til at gå virkelig GODT.
Pynten er jeg så småt igang med så lad os se hvad resultatet bliver....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...