fredag den 27. april 2012

Tubberparty

Igår havde jeg en flok tøser til tubberware party og hvor var det bare hyggeligt... Ikke mindst fordi jeg jo fik købt nogle skønne ting som jeg bare ikke kunne undvære :-)

Til de dejlige tøser skulle der jo også være lidt kage til kaffeslabberasen / hyggen bagefter og det blev denne Red Velvet kage med ostcreme m hvid chokolade med barok mønster.Og for noget tid siden modtog jeg jo også en skøn pakke fra Dr. Oetker hvor der bla. var en pose mandelmel i. Jeg har længe gerne ville prøve at lave macrones og nu var det jo oplagt at prøve. 

Jeg lavede disse Snickers og Hindbær/Jordbær macrones 


Opskrifterne finder du længere nede i bloggen.

2 kommentarer:

  1. Det blev en fin kage, hvad synes du så om teknikken? var det nemt nok? Det ser i hvert fald godt ud på billedet!! også nogle fine blomster.

    SvarSlet
  2. Hej Tanja
    - jeg syntes faktisk det var rigtig nemt - ingen dikkedarer der. Jeg syntes lige det giver prikken over i'et. Tak for din søde kommentar om blomsterne - det var nogle jeg lavede en dag jeg lige ville lege lidt - de lå blot i en kasse og ventede på at blive brugt :-)

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...