fredag den 27. april 2012

Red Velvet og Ostecreme

Red Velvet

150 g smør
4 dl sukker
2 æg
2 bøtter rød frugtfarve
1 tsk kakao
6½ dl mel
1 tsk salt
1 tsk natron
2½ dl kærnemælk
1 tsk klar eddike
1 tsk vanille

Tænd ovnen på 180 grader

Pisk smør, sukker, æg, frugtfarve og kakao til det er luftigt. Sigt mel, salt og natron i og rør rundt med ½ dl kærnemælk. Vend resten af kærmemælken i sammen med eddike og vanille. Passer til to 25 cm forme, og hver kage skal deles i to så man har 4 bunde. De lægges sammen med osteglasur – glasuren du ikke kan leve uden!


Cream cheese frosting

500 g Philadelphia flødeost (IKKE light)
500 g sigtet flormelis
250 g usaltet, blødt smør
1 tsk vaniljeessens eller vaniljesukker efter smag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...