tirsdag den 27. marts 2012

Chokolade Fudge

Jeg lavede også karameller her i weekenden på kondenseret mælk - de blev også rigtig godt.



De var ligeså bløde og mums som dem man køber.

200 g kondenseret mælk
50 g smør
1 spsk sirup
120 g rørsukker
50 g chokolade

Smelt kondenseret mælk, smør, sirup og sukker over svag varme.
Rør rundt i karamelmassen, indtil sukkeret er opløst.
Skru op til middelvarme, og kog massen, til den når en temperatur på 125 grader (cirka 10 min).
Tag gryden af varmen.
Smelt chokoladen over vandbad, og rør den i massen.
Hæld massen i en firkantet form foret med bagepapir, og sæt den i køleskabet natten over.
Skær karamelmassen ud i små firkanter.

3 kommentarer:

  1. Hvor ser debare lækre ud, og opskriften lyder super nemt. Slevom jeg kan aldrig finde det dersens mælk. Men jeg bliver da nødt til at prøve den opskrift af.

    SvarSlet
    Svar
    1. ej ok, jeg var så ret så dårlig til at ramme de rigtige taster, håber du kan læse det alligevel:=)

      Slet
    2. Ha ha Tanja - ja jeg ved hvad du mener :-) Jeg siger dig de smager altså også bare super super godt og det bedste er at de ikke er hårde og ikke hænger i tænderne + at de er super nemme at lave.. Husk at købe mere end én dåse kondenseret mælk (jeg brugte 5 bare her i weekenden - lavede nemlig også 3 forskellige slags is ;-))

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...