De var ligeså bløde og mums som dem man køber.
50 g smør
1 spsk sirup
120 g rørsukker
50 g chokolade
Smelt kondenseret mælk, smør, sirup og sukker over svag varme.
Rør rundt i karamelmassen, indtil sukkeret er opløst.
Skru op til middelvarme, og kog massen, til den når en temperatur på 125 grader (cirka 10 min).
Tag gryden af varmen.
Smelt chokoladen over vandbad, og rør den i massen.
Hæld massen i en firkantet form foret med bagepapir, og sæt den i køleskabet natten over.
Skær karamelmassen ud i små firkanter.
Hvor ser debare lækre ud, og opskriften lyder super nemt. Slevom jeg kan aldrig finde det dersens mælk. Men jeg bliver da nødt til at prøve den opskrift af.
SvarSletej ok, jeg var så ret så dårlig til at ramme de rigtige taster, håber du kan læse det alligevel:=)
SletHa ha Tanja - ja jeg ved hvad du mener :-) Jeg siger dig de smager altså også bare super super godt og det bedste er at de ikke er hårde og ikke hænger i tænderne + at de er super nemme at lave.. Husk at købe mere end én dåse kondenseret mælk (jeg brugte 5 bare her i weekenden - lavede nemlig også 3 forskellige slags is ;-))
Slet