mandag den 23. januar 2012

Inga's fødselsdag

Inger bliver 40 år idag (Stort tillykke herfra :o) og derfor skulle "Inga from Sweden" da også have en kage. Jeg havde en helt fantastisk indbydelse at gå ud fra, så det er selvfølgelig kun dem som har set den, som kan se de skjulte hentydninger i denne kage. Den var rigtig sjov at lave fordi man ligesom skulle have bundet flere ting sammen.
Jeg beklager altså mine billeder - dette er blot taget hurtigt med min mobil og så glemte jeg alt om at få taget et ordentligt med en pænere baggrund. (Altså typisk mig når det hele går lidt stærkt)

2 kommentarer:

  1. Herlig kage! Man bliver altså lidt nysgerrig mht den indbydelse... :)

    SvarSlet
  2. Tak - og ja indbydelsen var virkelig også genial og smadder godt fundet på. Men jeg kan jo desværre ikke så godt lægge andres arbejd ud på min blog uden tilladelse :o)

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...