tirsdag den 17. januar 2012

Fødselsdag

Idag er det min fødselsdag, så igår aftes lavede jeg denne kage som mine kollegaer skal nyde idag. Aldrig har en kage drillet mig så meget - Kagen er Red velvet med Ostefrosting og nej hvor den drillede - den blev simpelthen så tynd. Dog lykkedes det til sidst at få en pæn kage ud af anstrengelserne.

Beklager billedkvaliteten


1 kommentar:

  1. Først et stort tillykke med fødselsdagen, jeg håber du bliver forkælet lidt derhjemme.
    På trods af alt besværet ser kager rigtig sød ud og super elegant.

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...