mandag den 17. oktober 2011

Barnedåb og Værtindebuket

Dagen før jeg skulle på sukkerblomst kursus lavede jeg endnu en barnedåbskage - kagen var til vores dejlige naboer smiley

Dem som følger med på bloggen kan se at designet har været brugt før men Laura's forældre syntes den var sød så derfor blev det til endnu en mast stork - vi må da håbe den overlevede at få endnu en kage ned over sig.

Kagen består af 2 lyse bunde og en chokoladebund lagt sammen med jordbærmousse.


Igår var vi til svigerfar og svigermor's fælles fødselsdag og da de kun ønskede sig penge (til motionscenter og sølv) syntes jeg alligevel at der lige skulle være lidt mere sjov derfor fik hun denne cupcakebuket.
Og når jeg nu skulle igang med at bage cupcakes lavede jeg også en til min nabo som havde 40 år's jubilæum. + vores store dreng skulle til hygge ved en klassekammerat og hun fik også en cupcakebuket som værtindegave.

Og så kan jeg godt hviske til jer at jeg er igang med et større projekt for på næste lørdag skal vi nemlig til bryllup ved min dejlige skoleveninde og vores lækre spinningsinstruktør. OG jeg har fået lov til at lave bryllupskagen - jubiii, og så er der altså også lidt nerver på for TÆNK nu hvis der går noget galt. Men det gør der selvfølgelig ikke vel...... så kig med igen om en uge for så er der igen lidt nyt.3 kommentarer:

 1. Hej Anita

  Jeg er vild med den "stakkels" stork :-) Hvordan har du lavet hovedet på storken?
  Er vingerne Daisy-udstikker-blomster, som du har foldet?

  Mvh Sanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Sanne

   Ja er den ikke bare sød - jeg kunne heller ikke stå for den :-)

   Selve hovedet er en vatkugle beklædt med fondant og derpå sat små foldede og tørrede dun (dun = den mindste af daisy udstikkerne - bukket og tørret - psst der går rigtig rigtig mange til) og ja vingerne er også daisy udstikkerne jeg har brugt - tørrede med en stump engangsvaskeklud imellem.

   God fornøjelse med den stakkels stork

   Mvh
   Anita

   Slet
 2. Hej Anita

  Havde ikke set dit svar. Tak

  Er det den mindste udstikker fra sættet med 3 stk Daisy udstikkere - synes bare den virker lidt stor til det?

  Har du sat dem fast med "madlim"?

  Mvh Sanne

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...