mandag den 17. oktober 2011

Blomsterkursus

Netop hjemvendt fra blomsterkursus i Nordjylland... Det har været rigtig rigtig hyggeligt og MEGET lærerigt... Det var nogle rigtig søde piger og vi har rigtig hygget + det var et helt fantastisk arrangement som Lone havde fået arrangeret for os. Og så havde hun også fået arrangeret en masse sponsorgaver til os. Helt fantastisk.... Der var bla en ny marcipan fra Odense marcipan med Skovbærsmag - ihhh den glæder jeg mig meget til at prøve... Så var der også en masse ting fra Dr. Oetker - bla deres nye fondant....
Ser her var det ikke en masse skønne ting ??
Jeg fik da også lavet lidt blomster også selvom det måske ikke lige forstiller det som det skal - men hovedsagen er da også at jeg lærte noget og det har jeg HELT sikkert - en masse....

Hotensia:Bonderose:
- her var mine blade bare slet slet ikke tørre (åhhh den forbistrede luftfugtighed) så de knækkede - disse er hvad jeg lige kunne få til at sidde fast og jeg turde simpelhen ikke rykke på demVi lavde også en lilje men der blev jeg enig med mig selv om at tage bladene med hjem så de kunne tørre ordentlig - så den ser i først senere - hvis da ikke også den knækker helt.. smiley

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...