mandag den 17. oktober 2011

Tidligt op

Når man skal lave en stor kage så er der mange ting som skal koordineres og helst klappe.
Igår aftes bagte jeg kagebundende, for at de var så friske som muligt og her til morgen kl 05:00 ringede vækkeuret. Op måtte jeg for at lægge kagerne sammen med fyldet så det kan nå at sættes sige inden de skal smøres op. Engang sidst på eftermiddagen / først aften skulle de så meget gerne være klar til at overtrække med fondant og pynte (jubii det er jo den sjove del)

Jeg er meget meget spændt på det endelige resultat for man kan godt gå med en masse ideer til hvordan man nu liiiige syntes den skal se ud og ja det er ikke altid det ender sådan.... så vi må se. Indtil i kan få lov at se den endelige kage smider jeg lige et par billeder op af morgenens arbejde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...