mandag den 4. november 2013

Svigermor 70 år, med Sugar Veil

ÅI dag bliver min svigermor 70 år og det skal vi selvfølgelig fejre sammen med hende.  I dag er dog en lille fest - den rigtig fest/fejring skal først være på lørdag (hvor jeg også skal lave kagen og den glæder jeg mig sådan til hun skal se - den bliver VILDT flot - ja undskyld jeg selv siger det men jeg er super stolt af den pynt jeg har fået lavet)

I dag denne lagkage med lyse mandel bunde, brombær gele, chokolademousse, lys bund og brombærmousse og til slut endnu en lys bund - smurt op med PSC og overtrukket med marcipan.
Blomsterne er fondant og ja så er der sugar veil blonderne. (Med hjemmelavet opskrift)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...