fredag den 1. november 2013

Sugar Veil opskrift - der virker

For noget tid siden faldt jeg over denne opskrift på Sugar Veil og tænkte det skal jeg prøve. Jeg har nemlig længe gernet ville prøve de sugar veil men har godt nok syntes det var dyrt at kaste sig over.

Jeg købte måtten på ebay søg på Lace Mould og det vælter frem
og lavede så "massen" efter opskriften som du finder HER eller under opskrifter øverst.

Det var faktisk rigtig nemt både at lave massen men også at få dem ud af silikonemåtten.  -dog tager det lang tid når man kun har en måtte.

Jeg syntes resultatet blev rigtig god - blonderne skal bruges på min svigermors kage som du kan se i et anden indlæg.

                                      
                                

2 kommentarer:

  1. Det er sørme smart, at man selv kan lave sin Sugar Veil. Tak for deling.

    SvarSlet
    Svar
    1. Selv tak Nanna - jeg har jo selv fundet den hvor en anden venlig sjæl delte den - jeg har blot oversat den - og jeg syntes godt nok pulveret er dyrt. Og tænk det var super nemt både at lave og bruge.

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...