tirsdag den 17. september 2013

En prøve Othello

Jeg skulle prøve at lave en Othello (ej ok det har jeg prøvet masser af gange ) en som skulle overtrækkes helt med marcipan - jeg må sige jeg har ikke gjort så meget i marcipanen så var jo lige nød til at finde ud af om det var noget værre bøvl eller om det var ok.  Og DET er jeg helt sikker på min kollegaer var glade for jeg liiiiige skulle prøve. Og det gik smadder nemt - det gør jeg gerne igen.

Sneglene var nogle jeg havde lavet for noget tid siden - jeg ELSKER dem simpelhen - de er så søde.

2 kommentarer:

 1. Fin kage og vellignende snegle :)
  Hvordan med det marcipan - hvilken slags brugte du og tilsatte du evt. noget?
  Jeg har heller ikke begået mig så meget i ren marcipan :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Nanna - ej så her jeg måske også skrevet det forkert - det var overtræksmarcipan. (Odense marcipan, glukoseo og flourmelis)

   Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...