tirsdag den 11. december 2012

Flødeboller

For noget tid siden skulle jeg forsøge mig ud i kunsten med at lave flødeboller. Jeg har før forsøgt og det var noget værre smat. Denne gang har jeg brugt Mette Blomsterbergs opskrift og de blev simpelthen perfekte..  uhmmmm de var super godt og faktisk rigtig nemme at lave.

Jeg kom frysetørret solbær i dem med det hvide chokolade og de mørke er blot ganske almindelige.

Et godt fif -  når chokoladen er tempereret så kom en lille smugle i et 1 dl bæger - så er det simpelthen super nemt at dyppe flødebollen derned i uden at have en hulens masse chokolade i skålen.

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...