fredag den 13. juli 2012

Så er kagen i hus......

Eva var igår hos mig og vi fik kreeret den skønneste kage til Kasper's 18 års fødselsdag. Pga ferie er kagen lavet allerede nu og puttet i fryseren så i må vente 14 dage endnu før i kan få den at se.....  men jeg siger jer den blev rigtig FLOT (hvis jeg selv må sige det)  Tak for kampen Eva :-) 

I må dog få et LILLE kig - så kan i jo se om i kan gætte hvordan kagen ser ud

Beklager - kvaliteten er ikke særlig god - taget med mobilen og i dunkel belysning.

1 kommentar:

  1. Du siger bare til, super sjovt at lave kage sammen. Næste gang laver vi nogle 3D kager. Og ja kagen er super flot

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...