lørdag den 28. juli 2012

18 år...

Igår rundede min ældste søn Kasper de 18 år - tænk hvor tiden bare flyver. Nå nok med det - han skulle selvfølgelig have kage og hvad er mere perfekt end en kopi af hans elskede racercykel som han snildt kører flere hundrede km på om ugen (ja hvad skal han egentlig med et kørekort - det er nu på vej i hus alligevel)

Da det er ferietid og vi i sidste uge havde den skønneste ferie i Tyrkiet så kunne jeg godt se at tiden ikke var der i denne uge til kage, den er derfor lavet før ferien og har været frosset (1. Gang jeg prøvede det - det gik nogenlunde - dog måtte styret understøttes med tandstikkere da det blev blød ).

Jeg har fået hjælp til kagen af min søde veninde Eva (www.cakedreams.dk) tusind tusindtal fordi du gad ;-)

Hjulene er karamelliseret brownie (uhh den er god) og resten er lavet i ren fondant.

Flere og bedre billeder kommer senere (hjulene er kobolt blå men svært at se her)

3 kommentarer:

  1. Super super flot kage, dejligt at Kasper fik en skøn dag med overraskelser og flot kage. Er kun glad for at kunne hjælpe

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...