Hindbær macrons nederst
Ingredienser
Makronbunde:
130 g mandler (mandelmel)
225 g flormelis
3 store æggehvider
75 g sukker
knuste frysetørrede hindbær
Chokoladeganache:
80 g mørk chokolade
1 dl piskefløde
15 g honning
30 g smør
Hindbær/Jordbær smørcreme
50 g smør
150 g flourmelis
½ tsk vanilieekstrakt
50 g hindhær el mosede jordbær
Smut mandlerne, og blend dem til fint mandelmel.
Hæld flormelis og knuste frysetørrede hindbær ned til mandelmelet, og blend videre.
Si blandingen i en skål.
Pisk hviderne næsten stive, tilsæt sukker og pisk videre, til de er helt stive.
Hæld mandelblandingen i hviderne – lidt ad gangen.
Pisk forsigtigt imens.
Hæld blandingen i en sprøjtepose med rund tyl, og sprøt ud til små runde cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir.
Lad de ubagte bunde tørre i 20 min ved stuetemperatur.
Bag dem ved 160 grader i cirka 12 min.
Hindbærsmørcreme:
Pisk smør, flormelis og vaniljeekstrakt sammen.
Tilsæt hindbær.
Tilsæt evt. lidt ekstra flormelis, hvis smørcremen er for våd.
Fyld smørcremen i en sprøjtepose.
Chokoladeganache:
Hak chokoladen fint, og kom den i en skål.
Bring piskefløde og honning i kog.
Hæld langsomt fløden over chokoladen og rør rundt, indtil chokoladen er smeltet.
Når ganachen har en temperatur på 40 grader, så tilsæt smør.
Fyld ganachen i en sprøjtepose, og lad den stå natten over ved max. 20 grader
Opskriften er herfra: Chocolat.dk
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen