søndag den 11. marts 2012

Nye bøger

Jeg bestilte i mandags disse 3 bøger via Amazone.uk og jeg har bare sådan glædet mig til at få dem. Fredag var jeg så heldig at de dumpede ind af min dør og jeg har allerede nu brugt en del tid på at sidde og kigge i dem.  Håber snart jeg har tid til at prøve at få lidt lavet fra bøgerne.  Specielt blomsterne glæder jeg mig til at kaste mig over - uhh bare jeg nu kan få dem til at ligne bare lidt - de ser godt nok lidt svære ud - men ja jeg vil så gerne blive god til at lave blomster.
Er der nogle af jer som har erfaringer med fondant blomster leg ??

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...