søndag den 11. marts 2012

Mudcake

Tænd ovnen på 160 grader og smør bageformen og for den med bagepapir.

Smør, chokolade, vand og kaffe kommes i en gryde og smeltes ved lav varme.

Mel, selv-hævende mel, kakao og natron sigtes sammen i en skål. Tilsæt sukker og bland det hele godt.
Æg, olie og kærnemælk røres/piskes sammen med en gaffel.

Bland ægge/kærnemælks-massen og chokolade/smør-massen med resten. Brug en stor ske eller dejskraber.
Kom dejen i bageformen og bag den som nævnt.

Kagen bliver bedst, hvis den får lov at hvile et par dage i køleskabet. Husk at pakke den godt ind, så den ikke tager smag fra andre madvarer.
Det kan være rigtig svært at finde selv-hævende mel, så den opskrift jeg bruger er: 215g mel, 2½ tsk. bagepulver og 3/4 tsk. fint salt.


Print Friendly and PDF

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

 
Blog Design by Ammupappa