onsdag den 28. marts 2012

Jubiiii.....

... jeg har også været så heldig at komme med i Dr. Oetkers testpanel og jeg modtog også en KÆMPE pakke igår - så fedt. Må sige de få gange jeg har haft kontakt til Dr. Oetker har jeg altid fået en super super tilbagemelding (såvel negativ som positiv - men altid et venligt og hurtigt svar - tusind tak for det)

Igår kom posten med:

Prøv at se alt det jer har fået, masser af krymmel i div afskygninger, essenser, farve, fondant, den gode nemme mousse og ja det er bare så dejligt.

Men jeg tror nu alt i alt at det er mandelmelet (til macarons) og disse som jeg bliver mest glad for - for ihhh hvor jeg syntes jeg har manglet små blød kugler til pynt på Cupcakes eller i fondant blomster.2 kommentarer:

 1. Hvor fedt ;o)
  Hvordan bliver man lige test-person for dem? For det ku jeg da oss godt tænke mig ;o)
  Er i øvrigt stor fan af din hvide mudcake.
  Hilsen Maria

  SvarSlet
 2. Hej Maria
  Uhmm ja den hvide mudcake er altså også rigtig god - den syntes jeg også er super.
  Hmm testperson - jeg var så heldig at Dr. Oetker selv spurgte mig om jeg havde lyst til at være testperson, i en anden forbindelse hvor jeg havde fat i dem. De mente at jeg havde en seriøs blog men at det selvfølgelig var helt op til mig selv om jeg ville blogge om det som jeg testede, samt at det selvfølgelig kunne være positiv som negativ. Jeg syntes de er så flinke og rare de gange jeg har haft kontakt til dem.
  Hilsen Anita

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...