tirsdag den 8. november 2011

Hvor er jeg bare heldig :o)

Jeg har været så heldig at vinde en Give away hos Mrs Cakeaholic da hendes blog havde 3 års fødselsdag - Jeg føler mig bare så priviligeret og ja heldig og GLAD, det er jo ikke hver dag man er heldig vel.... 

Tag et kig på hendes blog HER - hun er så vidundelig og skriver så medrivende.....    og samtidig kan du jo se hvad jeg har været så super heldig at vinde..... og når du så er der kan du jo også lige blive en fast læser :-)

...  GO for it !

2 kommentarer:

  1. Ej, det er jo pragtfuldt :) - stort tillykke

    SvarSlet
  2. Tillykke, skønt at blive den glade modtager af så dejlig en "give away"

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...