mandag den 17. oktober 2011

Kursus

Jubiii her i weekenden (17-18 sept)  skal jeg på kursus. Et som kagemums har arrangeret og jeg har bare glædet mig som et lille barn glæder sig til juleaften. Jeg skal op og lære at lave sukkerblomster hvor vores underviser kommer fra Sverige. Tanja Hansson er bare så dygtig - gad vide om hun kan lære os tøser noget - hihi jo mon ikke...... og bliver det bare nogenlunde skal jeg nok vise lidt frem når jeg kommer hjem på søndag....

Inden da skal jeg lige have lavet endnu en barnedåbskage - designet bliver som den forrige jeg lavede, dog med ganske få ændringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...