mandag den 17. oktober 2011

Cars

Lille nevø Tobias blev 6 år og ja selvfølgelig skulle han da også have en kage. Han er jo ved at være så gammel at han havde mange ønsker om designer. Men noget med biler skulle det være.... Derfor faldt valget på bilen McQueen - og valgte var rigtig for da han så kagen udbrød han "Nøjj en racerkage"
1 kommentar:

  1. Stephanie har spurgt hvordan jeg har lavet sandet og græsset - desværre kan jeg ikke finde indlægget el svare på den mail jeg har fået.

    Stephanie hvis du læser her så er sandet alm rørsukker og græsset er Royal Icing favet grønt og tyllet på langs kanten med en græs tyl :-)

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...