mandag den 18. juli 2016

Jeg har forsømt bloggen - beklager

Jeg har forsømt bloggen i et stykke tid og det er jeg ked af.
Jeg bager dog ikke så meget mere da jeg simpelthen lige pludselig fik nok - der gik aaallt for lang tid med kage. Bage kage, planlægge kage, lægge kage sammen, lave pynt og pynte kagen osv. Så jeg har skruet en del ned.

Altså ikke helt ned for jeg laver da stadig lidt men knap så mange som før hen.  Jeg skal nok forsøge at huske at lægge dem på bloggen men mange gange kommer de blot på min instagram profil - det er lidt hurtigere.

Men som sagt jeg skal nok huske jer herinde :-)

1 kommentar:

  1. Elsker denne blog :)    ------------------------------
    http://www.kviklantop.com/

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...