tirsdag den 4. august 2015

Catrine's 18 års fødselsdag og lillesøster Mikkeline's 7 år

Thomas's kæreste Catrine fyldte for 2 uger siden 18 år og det skulle fejres i weekenden. Jeg syntes hun skulle have en lille kage og da hun ELSKER Oreo så skulle det selvfølgelig være en Oreo kage/brownie med Oreo fyld (jeg brugte denne opskrift)Fødselsdagen skulle holdes sammen med lillesøster Mikkeline som blev 7 år og som er Violetta fan som så mange andre piger i den alder - så jeg syntes da lige at der skulle være en lille kage til hende også.  Kagen er hjerteforeningens Appelsin/Mandelkage.Og prøv at se hvor smukke blomster jeg fik af pigernes mor - er de ikke flotte og passer 
jo perfekt til mine vaser :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...