søndag den 18. maj 2014

M&M's figurer til en konfirmationskage

En af mine kollegaer ville så gerne overraske sin nevø på konfirmationsdagen med et M&M tema - da de har lidt sjov omkring disse.  Hun spurgte så om jeg ville lave lidt figurer de kunne komme på deres kage til festen og det ville jeg selvfølgelig gerne.  Men nøj det er svært at få figurene til at ligne noget som er SÅ kendt. Hvordan jeg har klaret mig kan du selv bedømme her.
 
Beklager - billederne er ikke super gode......
Farverne er meget mere skarpe og klare i virkligheden. 
 
Svea min kollega havde selv lavet kagen og fra hende har jeg fået disse billeder
  

2 kommentarer:

  1. De er da SÅ nuttede og super godt lavet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Lene - de er super nuttede. Og nøj hvor svært at lave noget der skal ligne noget andet.

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...