fredag den 16. maj 2014

Dykkerkage til Anna's konfirmation

En af mine søde kollega's datter skulle også konfirmeres her i dag og hun spurgte om jeg ville lave kagen. Og hvem siger nej til det, jeg fik endda helt frie hænder indenfor dykkerfaget. Det er nemlig sådan at Anna skal have et dykker certifikat i gave og kagen skulle præsenteres sammen med.
At se Gitte's rekation da hun så kagen var det hele værd :-)

Kagen består af marcipanbunde, hindbærmousse, lys bund, chokolademousse og endnu en lys bund.2 kommentarer:

  1. Super sød ide. Måske jeg skulle lave sådan en til min søn som også dykker når vi er ude at rejse :-). Glæder mig til at se når du får lavet en "Molly" figur. Det er super sjovt og tog ikke 8 timer som på kurset. Jeg tror jeg bruge 2,5 -3 timer på min sygeplejerske. God søndag. OBS. har du fået dine silikone værktøjer??? Jeg har fået mine de er dog på størrelse med Mollys de røde. Kunne godt bruge nogle der er lidt mindre. Sig gerne til hvis du finder dem et sted :-) DafiCake

    SvarSlet
  2. Super flot og dejlig kage, man kan kun blive glad når man ser på denne kage.

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...