onsdag den 2. april 2014

Schwarzwalder Kirschtorte

En kollega spurgte om jeg kunne lave en Schwarzwalder Kirschtorte og efter lidt reserch så faldt jeg over en opskrift fra en tysk kvinde.  Denne har jeg lavet så HÅBER virkelig at det var sådan han ønskede den for jeg har ingen ide overhovedet om den
 er rigtig eller forkert :-)
 
Kagen består af chokoladekagebunde stænket med kirch, herimellem er der en slags smørcreme med espresso og kirch + halve kirsebær.  Smurt op med en form for flødeskum tilsat mælkepulver, flourmelis, vanilie og kirch.
 
Velbekomme
 

 
Opskriften fandt jeg HER
 

6 kommentarer:

  1. Hej Anita,

    Tusind tak for kage .... den var SERIØST GOD og kan virkelig anbefales for andre kageglade mennesker som os :)

    Mvh Liselotte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for de søde ord Liselotte, dejligt i kunne lide den :-)

      Slet
  2. Hej Anita

    Sindsyg god kage du fik lavet.
    Topkarakter herfra

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Kim - og tak for udfordringen - den var sjov :-)

      Slet
  3. WAUW hvor ser den kage flot og lækker ud.. Mit problem er så bare at jeg ikke er godt til engelsk, så vil hører om du evt har opskriften på dansk som du vil dele??

    SvarSlet
    Svar
    1. Hejsa Pia -- tak, nu smagte jeg den ikke selv men det siges den var god. Desværre har jeg ikke opskriften på dansk - og har desværre ikke lige tiden til at oversætte den lige pt.

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...