mandag den 16. december 2013

Dr Oetker godter

Kender du "Kagerullen" på Facebook ?  - ellers kan jeg anbefale dig at "syntes godt om" - det er Dr. Oetker der står bag og tit kommer der søde billeder og gode opskrifter.
 
Jeg er så heldig ind imellem at modtage lidt "søde sager" til test og også i sidste uge modtog jeg en lille skøn pakke
 
Jeg fik denne skønne samling jule og nytårs produkter ind af døren, sættet består af Pebernødde krydderier, Krymmel =  Choko Mix,  Pink Mix , Party mix - samt de sødeste små chokoladestjerner 

2 kommentarer:

 1. Hejsa det var det eneste sted jeg kunne skrive til dig så håber det er ok, har fået din mail fra en der køber noget ved dig og hun roser dig meget, så ville lige høre jeg bor i Skagen og har en mand der bliver 50 år den 22 marts jeg bager selv men har så hørt at man måske kan sende et billede til dig og du kan lave det så jeg bare kan sætte det på kagen er det noget jeg kan bestille hos dig og hvis hvad er prisen.

  Med Venlig Hilsen Helle Grandt

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Helle - jeg ville da ønske de rosende ord var til mig :-) Men da jeg ikke sælger noget er jeg sikke på at det må være www.kagekælling.dk - som er en webshop du skulle have været på og ikke min blog. Jeg håber du finder dit sukkerprint for jeg kan desværre ikke hjælpe dig da jeg ingen sukkerprinter har :-)
   Knus Anita

   Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...