fredag den 4. oktober 2013

Lyserød Lørdag - Støt BrysterneEva - Cakedreams.dk - og jeg kom mandag i sidste uge til at tilbyde at bage cupcakes til dette års Støt Brysterne arrangement. 600 cupcakes og 100 cakepops blev det til. Det var måske lidt vildt når man ser på den korte tid vi havde til at få organiseret og lavet alle kagerne.  Vi er lidt små tossede - vi ved det godt.  Men i hus det kom vi selvom - indrømmet - det var lidt hårdt.

Vi var bla så heldig at Rasmus fra Bagetid.dk ville sponsorere Candymelts og pinde til vores cupcakes.

Næste år - hvis vi får buddet om at komme med igen (vi har mange ideer og planer og håber de kan føres ud i praksis)  - så skal vi være lidt tidligere ude så vi kan få nogle flere sponsore, for det nåede vi ikke helt her. Så i år måtte vi nøjes med billige råvare og alt vores arbejdskraft som bonus.  Trods det var overskuddet pænt og vi er glade for at kunne hjælpe.

Jeg lavede også en Brystkage som gik til det Amerikanske Lotteri - den kan du se i næste indlæg.

Her kan du se lidt stemnings billeder fra aftenen igår (det er nemlig sådan ude hos os at Lyserød lørdag er blevet til lyserød torsdag  - et rigtig godt heldags arrangement som holdes i hallen)

 Eva og jeg
 
Cakepops - ingredienserne venligst sponsoreret af Rasmus fra webbutikken
WWW.Bagetid.dk
 


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...