tirsdag den 17. september 2013

Endnu engang Tupperware party

Igår havde jeg tupperwareparty og et var super dejligt at kunne få lov til at lave lidt kage til forkælelse.  Jeg havde lavet små petitfours, træstammer, marengsroser lagt sammen med chokolade m/ jordbærsmag og så have jeg lavet en æbletærte m/ smuldre dej ( ingen billeder desværre )
 
Her en af dagene skal jeg nok se om ikke godt jeg kan få lagt nogle opskrifter ind.  - jeg siger jeg de små petitfours m/ marcipan og appelsin de var bare gode.....  mumsIngen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...