søndag den 30. juni 2013

Kasper student - HHX

Min egen søn Kasper blev i forrige uge færdig som student. På selve dagen hvor han fik sin hue på havde vi valgt at tage studenterbrød med - altså hvis ikke de skulle have det denne dag, hvornår så ?
 
I fredags skulle de så på den dejlige studentertur og her ville han gerne have jeg lavede en kage som hans studenterhue og selvfølgelig ville jeg det - velvidenden at de jo nok ikke spiste ret meget. (Vi grillede også pølser til dem) Det var rigtig hyggeligt at have besøg at de glade unge mennesker selvom det jo var ganske kort ;-)
 
Kasper valgte at kagen skulle være red velvet med ostecreme - meeeen helt ærligt en rød kage til en blå hue det går jo ikke vel - så farven blev altså blå ;-)









Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...