Kage til min svigerdatter's 16 års fødselsdag

Kenneth's søde kærste, fyldte i fredags 16 år og så skulle hun da have en rigtig tøsekage
 
Valget faldt på denne
(min første højhælede sko men en af de ting jeg gerne har villet lave længe)
 
Kagen indehold kanelkage med toppingen puttet mellem lagene.
 


 
Sidste år fik hun denne kage

Kommentarer

 1. Heej :-)

  Jeg har længe ledt efter en form til en højhælet fondantsko, men dem jeg har fundet ind til videre har desværre ikke været nogen med særlig høj hæl :-/ Jeg synes din sko ser rigtig flot ud, så jeg tænkte på om du havde brugt en form til den eller om den var lavet i fri hånd???

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa
   Det er rigtig deman kan finde der er hælen ikke ret høj og som regel er de også ret små. Denne har jeg lavet ved at tage aftryk af en tapedispenser en veninde havde. Men kan du finde en lille str højhælet sko måske på udsalg så kunne den jo også sagtens bruges. Håber det kan hjælpe dig lidt på vej :-)

   Slet
  2. Det tror jeg sagtens det kan :-). tusind tak!!!

   Slet
 2. Flot detaljer på skoen.

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Populære indlæg