søndag den 5. maj 2013

Hip Hop - konfirmation

Sofie danser og har altid danset. Lige nu er det Hip Hop dansen hun har kastet sin kærlighed på og derfor skulle hendes konfirmationskage også afspejle det. En opgave der har givet mig nogle hovedbrud og har været lang tid om at finde vej ;-)
 
Farverne skulle være cyklame, pink/lyserød, lilla og orange. Glimmer var forbudt (og hvorfor er det så lige jeg til lige netop denne kage har tænkt "her kan jeg så komme lidt glimmer" - jeg har godt nok haft tanke mange gange :-) )
 
Kagen er Lyse kagebunde m/ hindbær mousse.
 
Her min fortolkning.
 

 Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...