torsdag den 18. april 2013

Lilly på pension

Lilly skal på pension og derfor skulle hun have en kage og hvad var mere nærliggende end at hun skulle have en kage med en kat på - hmmm tænker du så hvorfor det ?
 
Historien er den at Lily deler kontor med hendes kat Maximus, hver morgen sidder den trofast og venter på at de skal afsted på arbejde og så ligger den trygt i sin kurv mens Lilly arbejder. Utroligt ikke :-) - men ganske sandt har jeg ladet mig fortælle og jeg syntes det er sødt. Håber Maximus fik et lille stykke af kagen ;-)

Othello lagkage overtrukket med marcipan  (pynten er fondant)


Katten lige da den var "malet" derfor er den blank.

1 kommentar:

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...