mandag den 11. marts 2013

Tillykke Henriette - 18 år

Tillykke tillykke til Henriette som bliver 18 år idag.

Det er min svigerindes niece og jeg var så heldig at få lov til at lave kagen.
Den måtte gerne være tøset men samtidig ville de gerne have en fodbold med på kagen da hun spiller meget. Jeg syntes så det kunne være sjovt at der også kom en støvle på kagen i den farve hendes egne var men da det skulle være en lille overraskelse var jeg jo lidt på herrens mark med hvordan den så ud. Nu er jeg så så heldig at hun spiller på lidt højt plan så lidt googlen kunne vise et fint billede af hende med blå støvler...  så blå måtte den blive.

Chokoladekage med jordbærmousse.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...