tirsdag den 11. december 2012

Smølfekage

En af mine søde kollegaer ville så gerne have en kage til sin datter og søn som har fødselsdag her i december. Maya fik lov til at vælge designet og jeg fik den fineste tegning af hende som jeg kunne bruge til inspiration.

Smølfine og Gargamel skulle selvfølgelig med, men hvilken smølf skulle så mere med - ja se på Maya's tegning så er man ikke i tvivl - det skulle være gavesmølf /bombesmølf eller hvad han nu hedder :-)
1 kommentar:

  1. Hvor er det bare en fantastisk flot kage. Min datter ville have elsket at få sådan en :)
    Kh. Søs

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...