Sommer tam tam på arbejdet

I fredags havde vi sommer hygge her på mit arbejde - vi var alle delt ud i forskellige grupper og ja tænk hvilken gruppe kom jeg i ----- yeps du gættede rigtigt på kaffe/kageholdet.....

OG jeg HAVDE sagt at jeg kastede mig altså IKKE ud i det helt store - det blev blot nogle små cupcakes etc......  meeeen nogle kender mig åbenbart bedre end jeg selv gør for selvfølgelig blev det alligevel til en pyntet kage..

Kagen er lavet af nøddemarengesbunde med trøffelcreme og blåbærbomber (aka Mette Blomsterberg) og den smagte faktisk godt. Dog tror jeg at jeg næste gang vil bytte blåbær ud med brombær for at få det lidt mere syrligt.Jeg var meget i tvivl om der ville være kage nok så jeg bagte også nogle cupcakes..... 
Brownie cupcake med chokolade fudge frosting --- ØJ de blev bare super super gode - mums
- men måske knap så kønneKommentarer

Populære indlæg