torsdag den 27. september 2012

Dr. Oetker

JUBII jeg har idag fået pakke fra Dr. Oetker men nye spændende ting. Der er i pakken en ny smart vanilie-twister som jeg glæder mig helt vildt til at prøve. Som Dr. Oetker skriver i deres nyhedsbrev så sidder smagen ligeså meget i stængerne som i kornene, derfor er der i twisteren tørrede vaniliestænger. Det er da smart. Samtidig er det snart tid til julebagningen så en masse dejlige krydderier i nye indpakninger er der også med. (Jeg glæder mig nu allermest til vaniliekransene). Så tilbage er blot at sige BAG :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...