søndag den 6. maj 2012

Line's konfirmation


Line skulle også konfirmeres idag og til denne kage havde jeg gået totalt frie hænder - jeg måtte helt selv vælge designet. Så jeg håber denne kage falder i Line's smag - kjolen er lidt inspireret af Line's egen konfirmationskjole - dog er denne lang for at passe til kagen... Kagen er inspireret af et billede fra Cakecentral og jeg syntes den er utrolig sød.

Mudcake m/ hindbærmousse.

2 kommentarer:

  1. Super sød kage og jeg er sikker på at Line er glad fro denne fine kage

    SvarSlet
  2. Utrolig flot kage og jeg kan med sikkerhed sige, at den faldt bestemt i hendes smag... ;)

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...