torsdag den 19. april 2012

How To på Butterfly Cupcakes

Hejsa - en lille kort How To på de skønne Butterfly Cupcakes. En del har spurgt hvordan vingerne er lavet og jeg vil her kort fortælle det - desværre har jeg ikke lige nogle billeder af processen.
  1. Print en sommerfugl skabelon ud fra nettet  - Noget ala DENNE 
  2. Ovenpå sommerfuglen ligger jeg et stykke madpapir
  3. Smelter mørk/lys chokolade og putter i sprøjtepose, flaske el hvad man nu har
  4. Smelter candymelts i den ønskede vingefarve og putter i sprøjtepose, flaske el hvad man nu har
  5. Tegner omridset af sommerfuglen med chokoladen (hver vinge for sig)
  6. Fylder med det samme vingerne ud med candymelts
  7. Tager med en tandstikke og "breder" candymelten udn til kanterne og i små cirkler "blander" man chokolade og candy melt så der danner sig et flot mønster
  8. Husk også at lave følehorn
  9. Når de er tørre topper man sine muffins op med valgfri frosting Sæt hver vinge ned i frostingen - evt understøttet af en chokoladeknap
  10. Bind nu vingerne sammen med smeltet chokolade så det ligner en krop
  11. Volia nu har du en flot sommerfugl

2 kommentarer:

  1. Dejligt med en diy på dem, har set dem flere steder, men det er første gang jeg har fundet en forklaring på, hvordan man gør, og det lyder jo ganske enkelt, så det skal prøves på et tidspunkt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Heidi - rigtig dejligt du kunne bruge den og de er faktisk ret nemme at lave og ligner jo en hel million :-)
      PS hvis din chokolade/candymelt er for tyk så er det svært at få dem pænt fyldt ud - de skal gerne være "flydende" - kom evt lidt palmin i.
      God fornøjelse

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...