torsdag den 15. december 2011

Spændende weekend

Det bliver en spændende weekend - Fredag aften står den på fødselsdag hos min søde lillesøster, Lørdag skal jeg til en veninde og hjælpe hende med at pynte små mini muffins til hendes mor's 60 års fødselsdag.  Lørdag eftermiddag skal jeg med min svigerinde et smut til Århus og købe de sidste julegaver (og jeg er sikker på vi er de eneste som har fået den idé - måske vi skal tage toget)  Lørdag aften står den på jule hygge middag hos svigermor og Søndag kaster jeg mig endnu engang ud i kagebageriet - OG disse 2 kager som jeg har på beddingen glæder jeg mig enormet meget til at lave....  hvis du er heldig ligger de på bloggen på mandag :o)

Rigtig god weekend til jer alle :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...