mandag den 17. oktober 2011

Iphone

En af mine drenges bedste ven blev 15 år og han er en rigtig pc/iphone/elektronik nørd, så han skulle selvfølgelig have en Iphone 4 som kage.

Chokoladekage lagt sammen med smørcreme


   

11 kommentarer:

 1. Hold da op !!! :) Jeg skal selv til at lave en iphone kage og vil sikkert bruge din til inspiration - måske du også har mod på at hjælpe mig lidt !?
  Hvor stor er din kage !? Hvordan har du lavet hjørnerne runde - er det den form du har bagt i der ser sådan ud !? Og hvordan har du skrevet så småt og fint under applikationerne!?
  På forhånd tak

  SvarSlet
 2. Hej Kathrine - dejligt du kan bruge lidt inspiration :-) Og du kan tro jeg gerne vil hjælpe det jeg kan.
  Jeg kan simpelthen ikke huske hvor stor kagen er - det jeg gjorde var at finde et billede af en Iphone på nettet og kopierede op så jeg havde dimensionerne.
  Hjørnerne har jeg blot skåret meget lidt af og så rundet da jeg smurte den op.
  For at få skriften under applikationerne har jeg brugt en småkageudstikker (jeg har købt den hos Specialkøbmanden og nu kan jeg bare ikke finde den på deres side - kender du det ?) -det er en hvor man selv sætter bogstaverne på som man skal bruge.
  Håber disse svar har hjulpet dig lidt på vej - ellers er du velkommen til at skrive igen.. Pøj pøj med kagen ;-)

  SvarSlet
 3. TAK ! Jeg har selv regnet mig frem til størrelsen på kagen så det også passer med antallet af kuverter :-)
  Jeg ved hvad du mener, men har heller ikke kunne finde noget i den stil på nogle af mine favorit kagebutikker, så det bliver nok applikationer uden tekst :-)
  Tekstbeskeden du har på, er det sukkerprint !?

  SvarSlet
 4. Hej Kathrine -- Yep tekst beskeden er sukkerprint.
  OG nu blev jeg lidt stædig mht de bogstavsudstikkere, jeg var nemlig ved Specialkøbmanden i Århus igår og der havde de den stadig - ergo så måtte den jo også være på deres hjemmeside - og nu er den fundet - du kan se den her: http://specialkoebmanden.dk/smaakage-udstikkere-42/kikse-udstikker-med-tekst-5974.html
  Det var bare om at søge på det rigtige...
  God arbejdslyst

  SvarSlet
 5. Tusind tak ! Nu er der bestilt sukkerprint og "kikse udstikker med tekst" :-)
  I morgen vil jeg gå igang med de mange app's der skal fylde min kage skærm :-)

  SvarSlet
 6. Hej Anita.
  En super flot side du har her og er specielt vild med denne flotte Iphone kage. Jeg vil prøve at lave en til mit barnebarns konfirmation, med inspiration fra denne.
  Har dog et spørgsmål omkring dit print og håber du gider hjælpe mig.
  Hvordan har du fået det lavet og har du evt. en skabalon man kan låne.
  Med kærlig hilsen
  Gitte

  SvarSlet
 7. Hejsa Gitte - Tak for dine søde ord.
  Desværre har jeg ikke en skabelon til printet :-( Det er sådan at når man har en Iphone kan man trykke på både home + sluk knappen samtidig så tager den et "billedet" af skærmen som den er i det øjeblik du trykker.
  Selve "Tillykke" beskeden er lavet for lang tid siden og muligheden for at få en tekstbesked frem på skærmen som denne eksistere desværre ikke længere :-(
  Alle ikonerne er lavet i hånden og Sukkerprintet har jeg bestilt hos Helle Storch som har denne blog: http://kagestorchen.blogspot.dk/
  Du kan se endnu et print på denne Iphone som jeg også har lavet: http://www.kagekaellingen.dk/2012/12/ups-telefonen-bibber.html

  Håber dette kan hjælpe dig lidt.

  Knus
  Anita

  SvarSlet
 8. Hej.
  Super fin kage du har lavet.
  Jeg skal selv til at lave en iphonekage, og ville kopiere din ide med Tillykke beskeden. Men på det link du har sat ind kan jeg ikke finde noget sted hvor jeg kan bestille sådan et print?
  Vh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Mette
   Tak skal du have. Hvis du skal have et prnt med beskeden på skal du selv lave den. Hvis du har en Iphone kan du inde i generelle indstillinger sætte din telefon til at vise beskeden som ovenstående på din skærm (som standard kommer den blot i toppen af skærmen) - når du så har lavet beskeden som du vil have den (jeg omdøbte migselv til TILLYKKE (altså overskriften) og sendte en sms til migselv. Da den så kom frem på skærmen trykkede jeg på både home og sluk knappen samtidig. Når man gør det tager man et screendump af skærmen som ligger sig inde i sine billeder. Billedet sendte jeg så til mig selv i en email og puttede det ind i word. Lavede den rigtige str og sendte til Helle som så printede det.

   Håber det giver mening ellers er du velkommen til at skrive igen enten her eller på mail@anitaogjan.dk

   Knus Anita

   Slet
 9. Der ligger en udførlig vejledning under How To på hvordan man laver tekstbeskeden.

  SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-) / Anita aka Kagekællingen

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...