mandag den 29. oktober 2012

Lidt rester.....

,,,,  var der i fryseren og de skulle altså bruges nu. Da vi var i Vejle til Cake Event købte Eva en Petit four "form" og den havde jeg lånt. De små søde kager indeholder en hindbærsnittebund, chokolade Fudge og er overtrukket med 3/4 marcipan og 1/4 fondant + de har fået et drys glimmer.

 Uhmmm de smager himmelsk.

 
De ER små - jeg vil tro at bunden er på str. med en 5 kr.

lørdag den 27. oktober 2012

Bonus info

Allerede fra næste uge kan de af os der bor tæt på Århus selv hente vores indkøb (købt på webshoppen www.bagetid.dk) i lokalerne sammen med Cupcakefabrikken. Dejligt ikk, så sparer vi portoen - det kan vi da li´.

Bagetid er som sagt ved at rykke ind i Cupcakefabrikken som ligger Chr. Wærumsgade og på sigt er det også meningen at de skal have fysisk butik derude - det glæder jeg mig til :-)


torsdag den 18. oktober 2012

Tove's fødselsdag

Samtidig med guldbryllupskagen lavede jeg denne kage til en kollaga som han skulle have med til hans mors fødselsdag. (og nej jeg kunne ikke sige nej...   hihi kender du det ???)

Mit krav var dog at pynten ikke blev noget helt vildt og gerne lidt blomster og det invilligede han i - dejligt.
Ønsket var samme kage som den jeg skulle lave til guldbrylluppet så det kunne jo næsten ikke være nemmere.


søndag den 14. oktober 2012

Guldbryllup

Indlæg nr. 100 og så en Guldbryllupskage - det kan jo ikke passe bedre kan det vel :-)

Guldbryllupskagen er til mine svigerforældre der i denne weekend kan fejre Guldbryllup - jeg syntes det er så flot og stort - det er der ikke mange som når.

Jeg har længe drømt om at lave en kage med søjler så jeg greb straks muligheden til denne kage - her passer det jo super godt ind. Meeeen jeg må da også indrømme at det har givet en del hovedbrud...   kunne jeg nu finde noget at komme i søjlerne som passede, kunne jeg få det lige osv i den dur... nerverne var udenpå tøjet.

Jeg syntes faktisk kagen blev flot, elegant og ikke mindst romatisk som sådan et guldbryllup signalere.

Kagen består af - Mette Blomsterbergs valnøddemarengsbunde med trøffelcreme og brombærbomber, smurt op med Islands smørcreme og overtrukket med fondant.

 






mandag den 8. oktober 2012

The Mat.....



Jeg forudbestilte for noget tid siden den nye "The Mat" i England og for små 14 dage siden kom den. Jeg brugte den til udruling af fondanten til min Svigerfar's havekage og den er genial - ikke mindst fordi der er fortrykt hvor stor fondanten skal være - så man er ikke i tvivl.  Og man kan rulle den dejlig tynd.



I kan se her hvordan den virker.



Jeg har købt min HER

fredag den 5. oktober 2012

Jeg glæder mig....

bare så meget til næste weekend...  Der har mine svigerforældre guldbryllup..

Jeg glæder mig både til festen, det som skal ske, men også til jeg skal lave Guldbryllupskagen. Jeg har udfordret mig selv og håber vireklig bare at denne kage bliver min flotteste kage til dato... så må vi se om det holder eller om alt bare går GALT (uhhh det frygter jeg vireklig)

Men jeg skal lave en kage som jeg har drømt om længe så håber det kommer til at gå virkelig GODT.
Pynten er jeg så småt igang med så lad os se hvad resultatet bliver....

Fyldte chokolader - begynder guide

 Jeg har kastet mig ud i kunsten at lave fyldte chokolader - og jeg har ALDRIG kunnet finde ud af at temperere chokolade så den fik det rigt...